Shkarko Dirt 3


Dirt 3 Dirt 3

 Emri: Dirt 3
Kategoria: Gara me makina
Përmasat: 3.99 GB
Programet që duhen: BitTorrent
E thjeshtë për tu instaluar, pasi ta keni shkarkuar plotësisht, hapni folderin ku e keni shkarkuar klikoni tek setup.exe dhe instaloni lojën.

Shkarko Dirt 3 setup

Advertisements