Shkarko Dirt Showdown


Dirt Showdown Dirt Showdown

Emri:Dirt Showdown
Kategoria: Gara me makina
Përmasat: 3 GB
Programe që duhen: BitTorrent
E thjeshtë për tu instaluar, pasi ta keni shkarkuar plotësisht, hapni folderin ku e keni shkarkuar klikoni tek setup.exe dhe instaloni lojën.

Shkarko Dirt Showdown setup

Advertisements