Crysis 3


Crysis 3 cover Crysis 3

 Emri: Crysis 3
Kategoria: Aksion, FPS
Përmasat: 14.52 GB
Programet që duhen: BitTorrent dhe Power iso
Për të instaluar këtë lojë ësht pak m e vështirë se të tjerat. Pasi të keni shkarkuar lojën me BitTorrent , dhe së instaluari Power Iso, do të klikoni me t djatht tek disku i parë (file-i jo folderi) dhe do ta bëni mount(e gjeni tek menuja e power iso) dhe kur tiu kërkohet dvd-ja tjtr do të bëni të njëjtën gjë me dvd-në e dytë por pa e mbyllur dritare e instalimit.

Shkarko Crysis 3

Advertisements